Circuitul Bucegilor – ne dăm și învățăm

raport de tură

"Thanks for the bike-week on a great trail in your beautiful country. You guys have taught us a lot!"

Una din chestiile faine la mtb este că, cu fiecare nouă tură, devii un alt mountain biker. Cu fiecare nouă cărare, cu fiecare nouă zi petrecută în șaua bicicletei, devii mai priceput. Mai încrezător în echilibrul tău, cu abilități tehnice ușor îmbunătățite. Privești cărări vechi cu alți ochi, vezi linii noi unde nu credeai că se mai pot ascunde secrete.

Nu contează că o faci singur, sau cu prietenii. Uneori tu ești cel care primește mai mult, alteori dai tu celorlalți din experiența și cunoștințele tale. Mai ales când ghidezi alți mountain bikeri pe cărările din „ograda ta”.

Chiar dacă nu sînt prezentate ca atare, de multe ori turele noastre dobândesc valențe de „tabere de instruire”. Ne provoacă o reală bucurie să vedem oaspeții noștri plecând acasă fiind mountain bikeri mai pricepuți. Precum olandezii veniți în septembrtie 2019, pentru programul Circuitul Bucegilor. Suflete de mountain bikeri sub straie licra. :).

Un montaj video de 22 minute, disponibil în rezoluție 4k:

Peter Voogt

Thanks for the bike-week on a great trail in your beautiful country. You guys have taught us a lot!

Jaap

THX for letting me see your beautiful country and trails. You have taught me so many skills, for ever grateful. All the best for you, my friends! SeeYou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *