All Blacks în Carpați

raport de tură

"Your trip, a once in a lifetime adventure. Loved the riding, your country and your insights into the history of…"

Veniți din Noua Zeelandă în Europa pentru o sănătoasă vacanță de mountain biking, Tom, Peter și Adam s-au delectat pentru început prin Alpii Elvețieni și prin Dolomiți. A fost ideea lui Andrew, al patrulea membru al trupei, să încerce la finalul expediției europene o destinație mai neobișnuită.

Așa că au ajuns în Transilvania, în centrul României, patru „All-Blacks” pregătiți să ia în piept cărările și vârfurile Carpaților. Unul dintre ei cu o bicicletă electrică, o premieră pentru noi.

Programul a fost bazat pe Vârfuri din Carpați, cu câteva amendamente. Am ajuns pe vârfuri din Ciucaș, Piatra Mare, Bucegi și Cindrel. Ne-am dat pe cărările din zona Viscri, pe lângă biserici fortificate. Am bifat coborârea din Strunga, ne-am delectat cu potecile din Postăvaru și Piatra Craiului.

Zile perfecte de dat cu bicicleta, discuții serioase și râsete cât cuprinde. Mâncare bună, băuturi reci, amintiri pentru o viață. Și o colecție deosebită de fotografii de grup, după cum puteți vedea în continuare:

Peter

Your trip, a once in a lifetime adventure. Loved the riding, your country and your insights into the history of Europe. Hope to talk a few more kiwis into coming riding with you. Well worth the journey. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *