Tom progresează

raport de tură

Am început să ne dăm cu Tom în septembrie 2020. A venit atunci cu un proaspăt cumpărat hard tail de carbon de XC și cu o tehnică de bază, de genul celei pe care o prindem cu toții în copilărie, consolidată mai apoi biciclind de nevoie prin jungla urbană. Dar, cel mai important, a adus cu el un autentic interes pentru munte, pentru transpirație la deal și pentru senzații tari la coborâre.

Ne-am dat în 2020 prin Mărginimea Sibiului, prin Țara Branului și pe lângă Brașov. Câteva sesiuni de plimbat bicicleta pe porțiuni de cărare mai tehnice în zona Păltiniș, prin Bucegi și Piatra Craiului precum și prin Poiana Brașov l-au convins că, pentru chestii mai serioase, se impune echipament mai potrivit.

Drept pentru care în primăvara lui 2021 curierul îi aducea la ușă un nou nouț Canyon Spectral, și scurt timp după aceea eram deja la treabă, pe cărări. Pump trackul de sub Tâmpa, apoi mai vechi și mai noi cărări din împrejurimile Brașovului au fost câmpul de joacă pentru niște sesiuni Skills for Thrills. Tom prinde repede, din zbor am putea spune :-). Avem și miză, ne pregătim de Carpathian Peaks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *