Delicii mtb nebănuite

raport de tură

"Thanks Horia and team for a great time in Romania. We had a good mix of trails and adventure riding…"

Nu vezi prea des neozeelandezi bătând jumătate de lume să viziteze România. Pentru Sam motivul a fost unul special: venea să-și susțină fiica, participantă la Campionatul Mondial ce Caiac pentru Juniori. Mountain biker pasionat, Sam s-a gândit că poate lipește și câteva zile de mtb cu ocazia asta. Google l-a trimis la noi, și bine a făcut.

Restul este, cum zice vorba, istorie. Am lămurit ce fel de mtb-ist este (mai precis exact pe gustul nostru), am pus la punct un program, am găsit un bicicletă bună de închiriat, și am fost gata de treabă. Respectiv distracție.

Precum mulți alții înaintea lui, Sam a venit în România fără prea mari așteptări, și a plecat încântat de ce a găsit. Cărările din Postăvaru, potecile din Piatra Craiului, Bucegi, Țara Branului, celebra coborâre din Strunga (împreună cu mai puțin celebra, dar la fel de apreciata urcare), toate așteaptă să fie descoperite.

Sam

Thanks Horia and team for a great time in Romania. We had a good mix of trails and adventure riding in a beautiful part of the world. The tour was very well organised with everything exceeding expectations. I enjoyed the technical riding tips and learning something of the history and culture of Romania. I can highly recommend Romania as a travel destination and your tours to get out into the hills.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *