Născuți duminică

raport de tură

"We where very happy that we had a good guide and he has selected very good tours for us and…"

Precum majoritatea oaspeților noștri, Willi și Francesco au început pregătirea vacanței de mtb în România cu multe luni luni înainte. În speranța că, după nebunia COVID, lucrurile intră pe un făgaș normal.

Și a venit războiul din Ucraina. Din nou, planurile de vacanță pe termen mediu-lung au devenit inutile.

Hotărâți, totuși, să vină în România pentru o scurtă aventură mtb la mijlocul lunii mai 2022, Willi și Francesco au pornit la drum fără să aibă programul clar închegat. Avion la București, apoi mașină închiriată, ceva vizite în drumul spre Brașov. Odată ajunși aici, ne-au dat un telefon. Au avut noroc, eram disponibili. Am început cu o tură de două zile, care s-a dovedit un succes, așa că am extins-o la patru zile. Postăvaru, la pedală și la platformă plus telecabină, Piatra Craiului, Viscri – ne-am bucurat de cărări perfecte și de o vreme ireproșabilă. „Pentru că eu sînt născut duminica, de aia!” zicea Willi în fiecare dimineață, bucuros de soare și de prognoza favorabilă. Dar la fel de bucuros și pentru progresele vizibile pe care le făcea mulțumită neprogramatelor, dar binevenitelor sesiuni de tehnică mtb „Skills for Thrills”.

Programele noastre tradiționale sînt, și rămân astfel, de tip „all-inclusive”. În condițiile realității impredictibile prin care navigăm, serviciile de tip „guiding only” (cum a fost cazul pentru Willy și Francesco) sînt o opțiune cât se poate de validă. Deci, dacă sînteți prin zona Brașovului și aveți vreun gând de o tură mtb mai specială, dați-ne un semn!

Willi

We where very happy that we had a good guide and he has selected very good tours for us and most important he was a real guide showed us the places which are more tricky to drive before and he made an upgrade of our Technik
If times are more sure I would choose a week biketour with him – you can be sure he is one of the best options there and you will have a good time

Maybe see again – and thanks for the perfect trip and your flexibility!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *