Chiar ai nevoie de ghid?

manifest

Foarte probabil, nu.

Nu-ți trebuie ghid pe cărările de acasă (dar ți-ar putea fi de folos un ghid-instructor mtb). 

Nu ai nevoie neapărat de ghid în bikeparkuri. Unde semnalizarea standardizată, hărțile exhaustive și numeroșii co-raidări de la fața locului te vor ajuta să te descurci bine-mersi.

Nu-ți trebuie ghid dacă îți place să explorezi, dacă satisfacția ta este să descoperi locuri noi de capul tău, cu propriile resurse.

Încă mai citești? Atunci da, cred că ai nevoie de un ghid. 🙂

Pentru că ești în căutarea unei destinații mtb inedite, a unor cărări proaspete pe care să pedalezi cu prieteni vechi sau noi.

Pentru că te interesează mai puțin traseele din bike-parcuri și mai mult cărările naturale. Cauți locuri izolate, nepopulate, departe de telecabine și acces auto.

Pentru că nu ai, nu vrei să cheltuiești timp și resurse în a identifica cele mai bune cărări de bicicletă dintr-o zonă nouă, locurile bune de dormit și mâncat.

Pentru că vrei să ai plasa de siguranță oferită de cunoștințele unui ghid local în cazul unei urgențe.

Pe toate astea le găsești la noi. Mai punem peste și niște sfaturi tehnice. Ne lăsăm antrenați în discuții despre lume și viață, râdem și transpirăm cot la cot cu tine. Bem și o bere, două la sfârșitul zilei.

Facem asta cu succes de ceva timp, după cum o demonstrează testimonialele lăsate de oaspeți de-a noștri din toată lumea. Te-am convins? Dă-ne un semn, completeaz formularul din pagina Contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *