Aerul rece al marilor înălțimi

raport de tură

"Conclusion for this year's mountain biking season… it rocked!!! So many great days riding, many many thanks Horia Măruşcă!"

Am bifat prima tură din noul format „Carpathian Peaks„, ajungând cu bicicletele pe nouă vârfuri în șase masive muntoase diferite: Postăvaru, Piatra Mare, Ciucaș, Gropșoarele, Omu, Strungulița, Scare în Făgăraș, Bătrâna și Oncești/Releu în Cindrel.

Formatul „Carpathian Peaks” se adresează mtbiștilor dornici de experiențe pur montane: transpirație serioasă la deal, la pedală dar și la împins/cărat bicicleta, satisfacție pentru „cucerirea” vârfurilor, bucurie în timpul solicitantelor coborâri. Toate astea împachetate în peisaje de neuitat. 

Exact acest gen the mtb-ist, de împătimit al muntelui este Tom. Am parcurs lista de vârfuri în mai multe sesiuni de-a lungul întregului sezon de mtb, începând la sfârșit de mai și terminând la început de noiembrie. Vreme ideală, după cum se vede și din imaginile și video-ul de mai jos.

Programele din seria „Carpathian Peaks” nu sînt pentru oricine. Dar cei care gustă astfel de experiențe vor fi cu adevărat răsfățați.

Tom

Conclusion for this year’s mountain biking season… it rocked!!! So many great days riding, many many thanks Horia Măruşcă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *