Ture de o zi

Programele următoare sunt gândite pentru cei care preferă sa-şi organizeze singuri cazarea şi transportul în zonele montane sau pentru cei care au la dispoziţie o singură de zi pentru mountain biking. Preţurile nu acoperă decât serviciile ghidului montan. Contactaţi-ne pentru un preţ final – în funcţie de mărimea grupului, cerinţe speciale legate de masă/transport, etc.

O zi în Postăvaru.
Masivul Postăvaru de lângă Braşov oferă posibilităţi nenumărate pentru iubitorii de single-trail. Cărările din Tâmpa sau din jurul Poienii Braşov, Poiana Mică, vechiul cartier Scheii Braşovului – o mulţime de posibilităţi pentru toate gusturile şi puterile, de la 20 la 70 de kilometri, diferenţe de nivel de la 1000m la 3000m. Plecarea şi sosirea în centrul Braşovului.
Nivel: mediu, avansat, expert
Preţ: 39€ de persoană (grupuri de 5-8), 60€ de persoană (grupuri de 2-4); nu sunt incluse costuri de transport, cazare, mâncare.

Platoul Bucegilor
Un circuit de o zi cu plecare din Buşteni şi întoarcere în Buşteni. Urcare în platou cu telecabina la Babele, coborâre înapoi în Buşteni pe la Stâna Regală şi prin Poiana Ţapului. În platoul Bucegilor opţiunile sunt bogate: vârful Omu, Drumul Grănicerilor, coborâri spre Padina şi Peştera atât din Strunga cât şi de la Piatra Arsă.
Nivel: avansat, expert
Preţ: 39€ de persoană (grupuri de 5-8), 60€ de persoană (grupuri de 2-4); preţul nu include transport (telecabină Buşteni-Babele şi, eventual, Peştera – Babele), cazare, mâncare

Ciucaş
Din staţiunea Cheia vă propunem un circuit de 30-40km în jurul masivului Ciucaş, cu diferenţe de nivel între 1400 şi 2000m. Ciucaşul este (încă) o zonă mai puţin populară pentru biciclişti, aici e locul ideal pentru cei care vor să fie departe de lumea dezlănţuită.
Nivel: mediu, avansat
Preţ: 39€ de persoană (grupuri de 5-8), 60€ de persoană (grupuri de 2-4); fără transport, cazare, masă, etc.

Grohotişului
Din staţiunea Cheia spre vest se întind Munţii Grohotişului până în Valea Doftanei. Înălţimi relativ mari (1600-1700m în zona înaltă, privelişti minunate atât spre Ciucaş, cât şi spre Baiului şi Bucegi. Distanţă aproximativ 50 km, diferenţă de nivel +/-2000m. Plecare şi întoarcere în pasul Bratocea.
Nivel: mediu, avansat.
Preţ: 39€ de persoană (grupuri de 5-8), 60€ de persoană (grupuri de 2-4); fără transport, cazare, masă, etc.

Piatra Craiului
Parcul Naţional Piatra Craiului oferă o varietate deosebită de peisaj, de la răcoroasele Prăpăstii ale Zărneştilor la însoritele poieni din piemontul vestic. Creasta principală a Pietrei Craiului nu este accesibilă cu bicicleta, dar cărările din zonele joase oferă privelişti minunate către toată Ţara Branului. Circuite de o zi se pot face cu plecare de la cabana Gura Râului, la intrarea în Prăpăstiile Zărneştilor, sau din Bran prin satele Măgura şi Peştera. Durata traseelor variază de la 25 la 50 km, cu diferenţe de nivel între 1200 şi 2500m.
Nivel: mediu, avansat, expert
Preţ: 39€ de persoană (grupuri de 5-8), 60€ de persoană (grupuri de 2-4); fără transport, cazare, masă, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *