Bucegi Circuit 2017 – primul episod

raport de tură

"Pulitzer prize for Horia. Magical tour with you all. Thank you."

Am deschis sezonul turelor lungi, de o săptămână, cu un Circuit al Bucegilor pentru un grup de patru rideri israelieni, pregătiți cu tot inventarul pentru o tură de povestit nepoților: biciclete full suspension, cotiere și genunchiere, căști full-face. Plus multă, foarte multă voie bună.

Avem un inventar generos de fotografii și filme pe site, din care se poate deduce destul de bine despre ce e vorba în turele noastre. Totuși, realiatatea e altceva: muntele e chiar munte, peisajele văzute în mărime naturală te lasă fără suflare. Iar cărările… n-ai ce povesti, trebuie să le încerci.

La fel și berea de la sfârșitul fiecărei zile, mâncărurile tradiționale, poveștile, glumele. Adăugăm în fiecare sezon oameni deosebiți în lista noastră de prieteni în ale mountain bikinkului. Mulțumim Ronnen, Shane, Motti, Zeev, a fost o plăcere și o onoare!

Mai multe imagini, precum și impresiile mai detaliate ale unuia din participanți aici: http://www.mountainguide.ro/en/israeli-mountain-bikers-in-bucegi-mountains/.

Ronnen

Pulitzer prize for Horia. Magical tour with you all. Thank you.

Moti

Amazing pictures, Amazing tour, Amazing guide. Thank you very much.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *