O vară pentru Martin

raport de tură

„Tocmai mi-am dublat zilele de vară pe anul ăsta”, ne-a spus Martin după prima zi din programul Open Tour Alpii Transilvaniei, ediția septembrie 2017. Au urmat alte cinci zile similare, cu cer ireal de albastru, plus ceva nori albi, pufoși, pentru contrast și pentru poze mai bune.

Precum ceilalți trei participanți suedezi la aventura noastră mtb, Martin pleacă în lume în vacanțele de vară sperând să găsească vreme frumoasă și caldă. Ori mai puțin noroioase decât cărările pe care Charles și Garry (divizia britanică din grup) se dau în mod obișnuit la ei acasă, în Anglia.

Vreme bună am avut din plin, pentru toată lumea. Suficient să-și umple buzunarele, să ducă și acasă. Dar nu numai atât. A fost o vacanță de neuitat pe bicicletă, cu mtb-ul pe cărări naturale, pe poteci în pădure sau în zona alpină, pe creste sau prin canioane. Cu oameni veseli, dintr-o bucată, gata să facă față oricăror încercări ivite pe care cărările Carpaților.

Noi am bifat un început promițător pentru experiența turelor deschise și sperăm să dezvoltăm formatul în sezoanele următoare. Stați cu ochii pe Calendar, respectiv pe pagina de Evenimente Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *