Orice motiv e un bun motiv

raport de tură

"A fabulous trip and everything that I wanted it to be. The three of us had great fun. All the…"

Să recunoaștem, „Mă duc în vacanță în România la o tură de mtb” e genul de afirmație care ar ridica niște sprâncene printre colegii de servici, prietenii sau în familie. Notorietatea este ultimul motiv pentru care oamenii decid să viziteze capătul de lume numit România.

Mai degrabă invers. Vin aici cei care fac alergie la suprapopularea de pe cărările celebre ale Alpilor. Cei care vor să guste aventura „descoperirii” unor locuri neumblate. Sau cei care își măsoară cu grijă cheltuielile, economisind pentru viitoarea expediție în Himalaia. Sau Elveția.

Uneori oamenii vin în România în interes de servici, pentru schimburi de stundeți, sau pentru vreo petrecere de nuntă de la care nu se poate lipsi. Și, dacă tot sînt pe aici, încearcă și o tură de mountain bike.

Ei, toamna asta am mai adăugat pe listă încă un motiv :). Adam și-a adus cei doi frați în România pentru o tură de mountain bike pentru că trebuia să onoreze un pariu pierdut. 

Oricare ar fi fost motivul, decizia de a veni în România pentru o aventură mtb s-a dovedit, de fiecare dată, foarte inspirată. La fel și pentru Adam, Russel and Dominic, care sau bucurat de trei zile impecabile, cu o superbă vreme de toamnă pe cărările Bucegilor și din Piatra Craiului.

Adam

A fabulous trip and everything that I wanted it to be. The three of us had great fun. All the days, the routes, the options, perfectly planned. A lot of hard work and hard cycling but that was good, and some very enjoyable periods too, especially the Strunga descent which is exactly the type of mountain biking that I love. But of course, we prefer to work hard to get to the top first, not to take cable-cars and just ride down!

Dom

Just as good as any place to Ride, whether Alps, Pyrenees or in UK. A great tour guide to take us through the stunning landscape, well worth a trip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *