Enduro să-i rămână numele

raport de tură

"Cool trails, cool guides..."

Am selectat cele mai solicitante părți din programele noastre tradiționale (Circuitul Bucegilor, Alpii Transilvaniei), am adăugat ceva cărări de pe lângă instalații pe cablu, am scos chestii (faine, de altfel) la care e complicat de ajuns. A rezultat o selecție bine echilibrată, un mix de intensitate fizică fără pretenții de anduranță, un compromis reușit între flow și tehnic, o curată și autentică experiență de mountain biking: Carpat MTB Enduro.

Plăcarea și onoarea de a inaugra programul a revenit unui grup de mtb-iști din Germania: trăiască și pe cărări să înflorească trupa de șoc bikeschmiede-ahl.de!

Vă plac cărările naturale? Nu ezitați să dați o pedală la deal sau chiar să împingeți/cărați agregatul oleacă pentru a ajunge în capul unei coborâri mișto? Vreți să vă puneți la muncă full-suspention-ul? Poate vreți să vă etalați abilitățile tehnice pe un hard tail? Sau vă doare-n butucu’ pedalier de genuri, feluri, categorii, și pur și simplu căutați o autentică experiență de mountain biking? Le bifăm pe toate.

Iaca și un scurt video, o mică degustare:

Și o variantă mai lungă (dacă o selecție de 15 minute din vreo trei zeci de ore de mountain biking pe poteci poate fi considerată astfel):

Georg

Cool trails, cool guides…

Frank

Weiter so …..mit coolen Biker…. trail enduro Paradies ihr werdet begeistert sein

Fab

Great riding guys… it is few years that I want to visit your area with a group and this video definitely confirmed me that you have the kind of riding we are seeking. Well done!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *