Bicicleala

Mountain biking cum scrie la carte: singletrail-uri prin pădure, poieni sau pășuni alpine,  prin chei și canioane sau pe platourile și crestele munților.

Vechi cărări de drumeție pline rădăcini, pietre și alte obstacole naturale, poteci „secrete” ale localnicilor, drumuri de căruță sau de acces la stâne: terenul de joacă perfect pentru pedalat la munte.

Avem în meniu trasee pentru toate gusturile și posibilitățile, de la cărări bânde pentru nivel mediu la poteci aprige pentru inițiați.

Zona

Suntem subiectivi, dar greu de contrazis. Cea mai bună zonă de mtb din România este în jurul Brașovului, cu munți variați ce oferă adevărate experiențe alpine.

Bucegii, Piatra Craiului, Postăvaru, Ciucaș, Grohotișului, Baiului sunt doar șase din masivele prin care ne facem veacul. Plus minunata Țară a Branului. Toate sunt în ograda noastră, la o aruncătură de băț de Brașov.

Le cunoaștem potecile, cărările, secretele. Știm când și pe unde merită mers cu bicicleta.

Echipa

Impreună cu mountainguide.ro ducem oameni la munte de mai mult de 15 ani. Cu picioarele, cu schiurile sau cu bicicleta.

Suntem o echipă sudată în soare, vânt, ploaie și zăpadă, de-a lungul anotimpurilor și anilor, alături de oameni minunați, veniți în România din toate colțurile lumii.

Concepem, pregătim și ghidăm singuri turele noastre. Suntem o companie serioasă și, în același timp, plăcută.

Viziunea

Tratăm muntele cu respect și responsabilitate. Pe munte suntem la joacă dar nu ne jucăm cu riscuri inutile. Suntem conștienți că potecile sunt ale tuturor și ne bucurăm de ele fără să stricăm plăcerea altora. Suntem mountain bikeri, ghizi montani atestați, dar înainte de orice suntem oameni de munte.

Credem în „fair-business”. O tură reușită este cea în care musafirii noștri au o experiență memorabilă, hotelurile, pensiunile și firmele de transport care ne ajută sunt mulțumite, iar noi asemenea.