Ture de weekend

Programele următoare includ două zile de mountain biking, combinaţii de cross-country cu all-mountain, în principal pe cărări de munte. În preţurile afişate este inclusă şi cazarea – dacă doriţi preţuri fără cazare, contactaţi-ne.

Traversarea Bucegilor
Plecare din Sinaia, urcare la Cota 2000 cu telecabina, urcare la Vf. Omu pe ruta Piatra Arsă, Babele, Cerdac. Da la Omu coborâre la Padina, fie pe Drumul Grănicerilor/Strunga, fie pe ruta Piatra Arsă/Peştera. Noapte la Padina, a doua zi urcare în Şaua Strunga şi coborâre în Bran, prin Guţanu şi pe deasupra Şimonului. Întoarcere la Braşov cu autobuzul.
Nivel: avansat, expert
Preţ: 85€ de persoană (grupuri de 5-8), 120€ de persoană (grupuri de 2-4), include cazare (duş cu apă caldă, dormitoare cu şase paturi) şi masă (cină caldă şi mic dejun) la Padina; nu este inclus biletul de telecabină la Sinaia şi autobuzul Bran – Braşov.

Weekend în Postăvaru
Cărările din Postăvaru oferă suficiente opţiuni pentru două zile consistente de cross-country şi all-mountain: urcare în Poiana Braşov pe la Pietrele lui Solomon, cărările de pe Spinarea Lungă, prin Poiana Junilor şi Poiana Aviatorilor, coborârile din Postăvaru peste Tâmpa. Cazare în Braşov, camere duble la hotel de trei stele.
Nivel: mediu, avansat, expert
Preţ: 100€ de persoană (grupuri de 5-8), 140€ (grupuri de 2-4), include cazare şi mic dejun; nu sunt incluse eventuale bilete de telecabină în Postăvaru.

Ţara Branului
Cu plecare din Bran, cutreierăm în prima zi muchiile dealurilor de sub abruptul vestic al Bucegilor. A doua zi facem o incursiune prin Parcul Naţional Piatra Craiului, prin satele Măgura şi Peştera, prin Prăpăstiile Zărneştilor, prin poienile Vlăduşca, La Table. Cazarea într-o pensiune din Poarta, una din cazările noastre favorite.
Nivel: mediu, avansat, expert
Preţ: 100€ de persoană (grupuri de 5-8), 140€ (grupuri de 2-4), include cazare, cină şi mic dejun, nu este inclus transportul la şi de la Bran.

Ciucaş
Două zile departe de lumea dezlănţuită, o zi în jurul vârfului Ciucaş şi o zi pe culmile domoale ale munţilor Grohotişului. Cazare în staţiunea Cheia.
Nivel: mediu, avansat, expert
Preţ: 100€ de persoană (grupuri de 5-8), 140€ (grupuri de 2-4), include cazare şi masă, nu include transportul la şi de la Cheia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *