Îmblânzind Alpii Transilvaniei

raport de tură

"Thank you Horia and Iulian for sharing your beautiful country with us! We were all very happy with the awesome…"

Programul nostru Alpii Transilvaniei este o nucă tare. Șase zile de mountain biking pe cărări alese pe sprânceană, solicitante și la deal, și la vale. Majoritatea oaspeților noștri tind să subevalueze programul, judecând tura doar din diferențele de altitudine și distanțele parcurse, comparându-le cu expediții făcute în Alpi.

Nu e cazul suedezilor. Poate au ei o predispoziție pentru anduranță, câștigată în vremea lor rece și umedă, în iernile interminabile. Sau poate am avut noi noroc să fim vizitați dar de suedezi apți și dornici să îndoaie munții, să îmblânzească cele mai aprige cărări.

Viktor, Martin, Rickard și Elias au ales România pentru vacanța lor de mountain biking în această vară și ne-a revenit nouă onoarea de a organiza toată petrecerea. Cinci munți în împrejurimile Brașovului, o mare diversitate de peisaj și de poteci, multe zâmbete, mâncare bună și bere rece.

Am avut o porție generoasă de ploi, vânt rece și noroi, mai mult decât sugerează galeria de imagini de mai jos. O vreme neobijnuită pentru sfârșit de iulie, dar știm cu toții că nu există vreme rea. Există haine nepotrivite, echipament și tehnică neadecvată. N-a fost cazul.

Viktor

Thank you Horia and Iulian for sharing your beautiful country with us! We were all very happy with the awesome tour and can gladly give our best recommendations to experience the Carpathians together with these two guys.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *